Sara on lämminhenkinen, kuunteleva, huolehtiva, osaava, iloinen, harkitseva, oman alansa vahva asiantuntija

Juuri näiden ominaisuuksien vuoksi Saraa tarvitaan eduskunnassa. Hän on ollut pitkään mukana paikallispolitiikassa ja tuntee mm. hoiva-alaa hyvin laajasti. Erityisen hyvin hän ymmärtää pienen ihmisen, erilaisiin loukkoihin jääneen henkilön tilanteen. Ja hänellä on varmasti ratkaisuehdotuksia heidän asioidensa parantamiseksi

Mirja
musiikin lehtori, emerita

Sara ei puhu pehmoisia. Hän on teemojensa ja erityiskysymystensä asiantuntija. Saralla on suuri sydän ja hän näkee ja kuulee ne ihmiset, joista suurin osa katsoo pois.

Joonas Einola
ilmanvaihtoasentaja

Sara on ystävällinen ja luotettava, ihmis- sekä eläinläheinen.

Tahto kansalaisten asialla ja rakenteiden parantamiseen vaikuttavat vahvasti tässä naisessa.

Jussi Einola
autonkuljettaja, ammatillinen koulutus

Voin suoraan todeta Saran olevan täyttä sydäntä – en ole muuten puolueessa törmännyt toiseen, jolla olisi sydän yhtä kohdillaan. Koen Saran olevan humanisti, joka välittää jokaista täysillä. Huomannut myös Saran olevan älykäs ja periksiantamaton hänelle tärkeissä asioissa, joten voit olla varma siitä, että Sara tulee omalta osin pitämään huolen siitä, että palvelumme säilyvät ja riittävä toimeentulo varmistetaan jokaiselle. Jos nyt jotain tarvitaan siellä politiikan huipulla, se on älyä ja sydäntä, mitä voin varmasti todeta Saran sinne tuovan.  Äänesi taatusti menisi oikeaan osoitteeseen.

Jari Robson
poliitikko, merkonomi

Sara on ihmisenä kuunteleva ja hänen seurassaan tulee tunne että on tullut kuulluksi. Sara on pitkäjänteinen ja uskoo siihen mitä tekee. Hänellä on vahvat arvot ja elää niiden mukaan sataprosenttisesti. Hän jaksaa keskustella hyvän asian puolesta tuntikausia ja hänellä on kehittävä ote asiaan kuin asiaan.

Sara on kiinnostunut yhteiskunnan asioista ja hän näkee asiat kokonaisuuksina. Hän on viisas ja luotettava henkilö. Uskon että Sara olisi hyvä poliitikko. Hänellä on paljon annettavaa ja uskon että hän itse saa myös paljon jos pääsisi vaikuttamaan yhteiskunnallisiin asioihin laaja-alaisemmin.

Mia Saira
nuoriso-ohjaaja

2015

Kansanedustajaehdokas Sara Pekonen on vastuuntuntoinen ihminen, joka päätöksiä tehdessään osaa ajatella myös niiden vaikutuksia muihin. Sara on tehtävissään ehdottoman luotettava eli pitää sen, minkä lupaa, ja hoitaa sovitut asiat loppuun saakka. Hänellä on vahvoja näkemyksiä ja periaatteita jopa periksiantamattomuuteenkin saakka, mistä on hyvänä puolena se, ettei hän tekemisissään heilu kuin tuuliviiri.

Salla Sipilä
viestintäpäällikkö

Olen tuntenut Saran vuoden 2012 kunnallisvaalien vaalityöstä asti, jolloin me molemmat olimme ehdokkaina. Silloin jo opin, että Sara on hyvin asiaan omistautuva, hyvin ihmisläheinen ja hän tulee toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Näiden parin vuoden aikana, kun olen oppinut vielä paremmin tuntemaan Saraa, nämä hänen ominaisuutensa ovat vain vahvistuneet.

Saralle on hyvin tärkeää sosiaali- ja terveysalan asiat ja niiden riittävyys kaikille apua tarvitseville. Sara on tosiaan hyvin ihmisläheinen ihminen ja hän haluaa auttaa kaikkia apua tarvitsevia riippumatta ihmisen taustasta.

Tämän päivän yhteiskunta ikävä kyllä tekee ihmisistä eriarvoisia. Jotta eriarvoistumista voidaan vähentää ja saisimme yhteiskunnan toimimaan kaikkien meidän hyväksi, tarvitsemme Saran kaltaisia päätöksen tekijöitä eduskuntaan. Juuri sellaisia, jotka omalla esimerkillään, omalla asioihin paneutumisella ja omien arvojen mukaisesti toimivat estääkseen ihmisten eriarvoistumisen.

Kestävä kehitys on myös Saralle hyvin tärkeää. Meidän kaikkien pitäisi ottaa mallia Sarasta ja toimia vastuullisesti, jotta myös meidän jälkipolvilla olisi hyvä elää.

Helena Lehtinen
järjestöasiantuntija
Palvelualojen ammattiliitto PAM
Myyrmäen aluetoimikunnan jäsen

Sara on jämpti, oikeudenmukainen tasa-arvon sekä tasapuolisuuden kannattaja. Hän on valmis taistelemaan eriarvoistumista vastaan koska kokee sen sydämenasiakseen.

Eriarvoisuus on yhteiskunnassamme yhä akuutimpi ongelma, joten tätä kehitystä vastaan kaikin keinoin taistelevia poliitikkoja tarvitaan tulevaan eduskuntaan.

Nähdäkseni oman kokemusmaailmani kautta pienen ihmisen puolustajia ei tässä maailmankolkassa liiemmälti esiinny, joten on kunnianarvoisaa että toisin ajatteleviakin poliitikkoja on olemassa.

Sara kyllä toimii tässä ruohonjuurikentässä erittäin ansiokkaasti.

Jon-Petteri Vehmanen
huolitsija

Opiskelijayhdistyksen edunvalvontaa yhdessä tehneenä, voin vakuuttaa, että Sara tekee vaikuttamistyötä suurella sydämellä! Hän on yhteistyökykyinen ja virkistävän kannustava persoona. Kampanjan kärkiteemat tiivistävät hyvin sen ihmisen, jonka olen viime vuosina oppinut tuntemaan.

Sara on ihailtavan vahvasti omalla tiellään.

Tiia-Maria Luukko
Sosionomiopiskelija
Opiskelijayhdistys Soffa ry:n varapuheenjohtaja
Talentian Sosiaalialan Opiskelijoiden TaSO ry:n hallituksen jäsen

Sara politiikkona on varmasti mielestäni pätevä monestakin syystä, yksi suurimpiin kuuluu se että Sara ajattelee aina pienen ihmisen etuja. Vaikka menisi kuinka kurjasti niin hänellä on tapa unohtamaan ihmisen pienet murheet sekä avautumaan tavalla millä kukaan muu ei siihen pysty. Sara näkee sieluun sisälle, kokee sympatian ja hellii niitä asioita mitä kukaan muu ei voi.

Toinen suuri Saran vahvuun on ettei hän kaipaa tälle vastinetta, hän tietää mitä hän itse haluaa ja päämääräisesti kulkee sitä kohti ja muilta odottaa vain kannustusta ja hymyä. Nähdä oman kättensä jäljen. Sohimalla siihen koloon minne muut eivät vauvaudu tai halua. Hän yksinkertaisesti näkee arvon kaikkialla, jopa niissä jotka eivät itse näe sitä.

Oscar Byman
Matkapuhelinhuoltaja

Tutustuin Saraan poikkitieteellisessä kouluprojektissa muutama vuosi sitten, ja olemme siitä lähtien olleet ystäviä. Sara toimi vastuullisessa tehtävässä, ja huomasimme projektiryhmän kanssa heti alusta lähtien, että Sara on luja, luotettava ja määrätietoinen tekijä. Kun Sara ryhtyy johonkin, hän on siinä koko sydämellänsä mukana.

Sara on yksi empaattisimpia ja hyväsydämisimpiä ihmisiä joita tunnen. Hän on aidosti kiinnostunut ihmisistä ja laittaa muiden tarpeet omiensa edelle. Hänellä on kova moraali ja hän taistelee niiden asioiden puolesta, jotka kokee tärkeiksi. Sara uhraa omasta ajastaan paljon muiden hyväksi ja pitää heikoimpien puolta. Sen lisäksi, että hän haluaa pitää huolta ihmisten hyvinvoinnista, Sara pitää myös luonnon ja eläimien puolta. On ollut erittäin hieno työskennellä ja tutustua näin lämpimään ja vahvatahtoiseen ihmiseen kuin Sara. Jos kenet, hänet haluaisin saada huolehtimaan niin pienistä kuin isoistakin tärkeistä asioista, jotka koskettavat meitä ja ympäristöämme.

Christel Komulainen
Mediatekniikan opiskelija

Sara on rauhallinen ja jämäkkä haastavissakin tilanteissa, ja häneltä sujuvat myös markkinointi- ja budjetointitehtävät. Todellinen moniosaaja!

Raisa Varsta
Lehtori

Sara on lämminsydäminen, humaani ihminen. Hän on myös fiksu, tunnollinen ja rehellinen. Hänellä on hyviä, perusteltuja näkemyksiä yhteiskunnallisista epäkohdista. Lisäksi hän on ns. pienen ihmisen asialla. Tänä koventuvien arvojen, materialistisuuden ja ihmisten loppuunajamisen aikana on hienoa saada tervettä inhimillisyyden ääntä kuuluville. Saran ääntä.

Henrik Vehviläinen
Muusikko, muusikantikko, kuljettaja

Tein yhteistyötä Saran kanssa lyhytelokuvaprojektissa – Sara tuottajana/catering-vastaavana ja minä näyttelijänä. Koko projektin ajan tuotantopuoli sujui mainiosti ja etenkin catering oli minulle jokaisen kuvauspäivän ilo! Kasvissyöjänä koin hänen huomioivan erityisruokavalioni hienolla tavalla ja Sara oli myös koko projektin ajan hyvin kannustava ja tsemppaava tuki näyttelijätyölleni!

Heini Haapaniemi
Näyttelijä